Skip to content

Auto huren in Bakel

Rijdt u wellicht weinig? Beschikt u niet over het juiste vervoermiddel voor die specifieke trip? Heeft u eenmalig extra ruimte nodig? Heeft u wellicht elders een nieuwe auto besteld maar laat de levering nog even op zich wachten? Dat zijn allemaal redenen om tijdelijk een auto te huren in Bakel.

Ons bedrijf, Auto Corsten in Mariahout, kent u waarschijnlijk al langer. Wij zijn immers een van de gerenommeerde full-service autobedrijven in de directe omgeving van Bakel. Voor zowel onderhoud, reparatie, aankoop en advies kunt u bij ons terecht. Bent u echter op zoek naar mogelijkheden op het gebied van auto verhuur dan kan ons bedrijf u vandaag de dag ook van dienst zijn. 

Goedkoop een auto huren in uw regio

U kunt bij ons al een personenauto huren vanaf maar € 29 per dag. De prijs is mede afhankelijk van het model. Kijk rond op onze aparte verhuur website en maak een selectie uit verschillende voertuig modellen, stuk voor stuk voorzien van informatie omtrent aanwezige faciliteiten en verbruik. Wilt u goedkoop een speciaal type auto huren ten behoeve van welk doel u er in Bakel dan ook mee heeft? Wij bieden ook bestelauto’s, verhuisbussen en personenbussen aan. Handig wanneer u goederen te vervoeren heeft of u incidenteel eens met een groter gezelschap op pad wilt.

Onze auto verhuur afdeling is 7 dagen per week geopend. Bij de verhuur prijs zijn verzekeringen en tevens 100 kilometer per dag inbegrepen. Zo goedkoop huurt in Bakel nergens anders een voertuig.

Corsten auto houdt het graag gemakkelijk

Een auto huren bij ons bedrijf gaat vanuit Bakel heel eenvoudig. Na het aanmaken van een account kunt u de auto en datum(s) van uw keuze selecteren, al naar gelang de beschikbaarheid van het voertuig. Zo legt u uw huurperiode vast.

Dezelfde eenvoud treft u bij ons overigens aan wanneer u voor andere doeleinden komt, bijvoorbeeld ten behoeve van de aanschaf van een gebruikte of compleet nieuwe auto. Bij Corsten adviseren we u persoonlijk en gericht. We zien u namelijk graag terug in de toekomst als onze vaste klant.