Skip to content

Onderhoud en reparaties in Gemert

Bent u een automobilist uit Gemert en wilt u er zeker van zijn dat uw voertuig te allen tijde goed functioneert? Bij Autobedrijf Corsten in Mariahout, gelegen direct bij u in de buurt, kunt u terecht voor:

  • een onderhoudsbeurt voor uw auto.
  • auto reparatie.
  • auto keuring.

Wij zijn een full-servicebedrijf en richten ons op alles wat maar met autorijden te maken heeft. Ook voor de aanschaf van een nieuwe Opel of een uitstekende occasion van ieder denkbaar merk, kunt u bij ons terecht.

Goed auto onderhoud voorkomt een boel narigheid in Gemert

Let op want goedkoop wordt zomaar duurkoop. Wanneer u niet zorgt voor een regelmatige onderhoudsbeurt van uw auto, dan krijgt u vroeg of laat een keer te maken met forse onverwachte kosten vanwege een noodzakelijke acute, grootschalige reparatie. Veel gebreken kunnen tijdens een periodieke inspectie echter voorkomen worden door tijdig ‘bij te sturen’.

Laat dat maar aan de vaklieden van ons bedrijf over. Binnen onze onderneming beschikken verschillende personen over uiteenlopende kennis en knowhow t.a.v. verschillende typen automobielen. Gelet op de complexiteit die met de hedendaagse autotechniek samenhangt, is specialisatie absoluut noodzakelijk. U zult begrijpen dat bijvoorbeeld het verzorgen van onderhoud, auto reparatie en APK van een elektrische auto heel wat anders is dan van een brandstof aangedreven voertuig.

Corsten heeft al deze specialisaties in huis. En wij weten dus ook hoe we uw auto in Gemert effectief en efficiënt mobiel moeten houden.

Ook voor auto APK en verkoop

Regelt u het onderhoud van uw voertuig in Gemert desondanks op een andere wijze? U kunt bij ons ook terecht voor enkel een auto keuring. Dan weet u zeker dat de verkeersveiligheid, de milieuvriendelijkheid en de juiste registratie van uw auto gewaarborgd zijn.

Toch benieuwd geworden naar wat wij allemaal nog meer kunnen betekenen? Kom eens langs in ons aantrekkelijke occasion centre. Of voor een rondleiding in ons vakgaragebedrijf.