Skip to content

Occasions in Brabant

Bent u op zoek naar een occasion dan verwelkomen wij u van harte in ons autobedrijf in Mariahout in het Oosten van Brabant. Wij zijn Corsten Auto BV, een full-servicebedrijf met een breed assortiment aan occasions van topkwaliteit.

Zojuist hebben we ze nog even voor u geteld. Op onze website vindt u op dit moment zo’n 100 verschillende occasions van topkwaliteit, de beste die er in heel Brabant te vinden zijn. Als vakgaragebedrijf onderwerpen wij alle auto’s die wij innemen aan een grondige inspectie. U mag er dus op vertrouwen dat de auto die u bij ons aanschaft nog een hele tijd mee kan, ongeacht leeftijd en kilometrage. Onze prijzen zijn vanzelfsprekend zeer aantrekkelijk.

Op zoek naar een occasion? Bezoek Corsten in Oost-Brabant

Als officieel Opel-dealer nemen wij regelmatig gebruikte Opels in afkomstig van onze klanten uit heel Brabant en die gebruikte voertuigen vindt u dan terug in ons occasioncentre. Ook andere merken zoals Audi, BMW en Land Rover hebben wij momenteel staan. Via onze website vindt u snel alle informatie die u nodig heeft ten aanzien van al deze voertuigen. En natuurlijk hebben wij iedere occasion in onze showroom in Brabant vanuit alle hoeken voor u op de foto gezet.

Afgezien van de optie van aankoop bieden wij ook mogelijkheden tot financial lease. Maakt u gebruik van financial lease, dan wordt u economisch eigenaar van de occasion en kunt u de doorlopende kosten toch zelf in de hand houden. Ook dat is een goede reden om te kiezen voor een van de occasions van Corsten in Brabant.

Ook lage onderhoudskosten

Als uw specialist en vakgarage bieden wij u aan om uw occasion na aanschaf ook bij ons in onderhoud te geven. Wij beschikken over de beste vaklieden die er in Brabant te vinden zijn. Zij zorgen op vakkundige wijze voor reparatie en onderhoud en weten de kosten daarbij door hun uiterst efficiënte werkwijzen te beperken.

We zien u graag terug in onze showroom!

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit