Skip to content

Occasion kopen

Auto Corsten BV in het Oost-Brabantse Mariahout nabij Den Bosch, Eindhoven, Gemert, Beek en Donk en Helmond is dé plek om occasions te kopen. De verklaring daarvoor is eenvoudig: wij zijn een one-stop-shop voor al uw behoeften op het gebied aan automotive producten en diensten.

Om te beginnen beschikken wij op ieder willekeurig moment over een voorraad van minimaal 250 occasion auto’s. Stuk voor stuk kwaliteitsauto’s die bij inname grondig door ons zijn gecheckt en waar nodig gerepareerd. Een occasion kopen, daarvoor ga je naar Auto Corsten BV!

Corsten: dé plek waar je moet zijn om occasions te kopen

Corsten is gespecialiseerd in het dealerschap van Opel en in dat kader kunnen wij u ook gloednieuwe voertuigen aanbieden. Mede vanuit ons Opel-dealerschap ontstaat voor ons ook een ruim assortiment gebruikte wagens, sommige van andere merken. Onze klanten gaan stuk voor stuk voor topkwaliteit dus u kunt bij ons met een gerust hart een occasion kopen. Voordat wij deze op de markt aanbieden, hebben wij ons ervan verzekerd dat het voertuig weer in topconditie is.

Corsten beschikt namelijk over een eigen inpandige vakgarage waar wij alle mogelijke reparaties aan auto’s van alle mogelijk merken kunnen verrichten. Ook onderhoud kan bij ons worden ondergebracht. Wanneer u besluit om een van onze occasions te kopen dan bent u daarvoor dus niet afhankelijk van een andere partij.

Kom op de koffie en u kijk uw ogen uit!

Kom naar Corsten wanneer u occasions wilt kopen. Onze verkopers weten uw exacte behoeften feilloos te ontrafelen. Corsten is uit op een lang-termijn-relatie. Wij zien u graag terug, ook voor onderhoud en reparatie. De gemoedelijke Brabantse mentaliteit is merkbaar bij ons, maar dat neemt niet weg dat wij ons voortdurend 100% inspannen voor topkwaliteit.

Kijk op onze website voor het actuele occasionaanbod of breng een bezoek aan onze showroom in Mariahout!

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit