Skip to content

Occasion elektrische auto en meer

De showroom van Auto Corsten in Mariahout (Laarbeek) is ruim van opzet en bevat ook een ruime voorraad van gebruikte auto’s. Wij beschikken onder andere over voertuigen van de merken Audi, BMW, Citroen, Ford, Fiat, Kia, Mazda en Mercedes-Benz. Afgezien van gewone voertuigen kunt u bij ons ook terecht voor een occasion elektrische auto en voor occasions met automaat. Al onze gebruikte voertuigen zijn te koop voor budgetprijzen of voor full-service verkoopprijzen inclusief BOVAG garantie. De prijs is afhankelijk van het type en merk voertuig.

Voor occasions met automaat of voor een prijsgunstige elektrische auto occasion

Dagelijks arriveren er nieuwe voertuigen in het occasion center van Corsten. Bent u speciaal op zoek naar een niet-handgeschakeld voertuig? Een elektrische auto heeft per definitie geen versnellingen. De elektromotor kan z’n werk op alle snelheden doen. Bekijk gerust iedere elektrische auto occasion die wij op voorraad hebben of maak een proefrit.

Bent u als bestuurder gewend aan een normale automaat dan voelt het rijden in een occasion type elektrische auto vertrouwd. Toch rijdt het weldegelijk een beetje anders, want een gewone automaat maakt de schakeltrappen tijdens het rijden alsnog voelbaar. Bij een elektrische auto occasion is dat niet meer zo.

Interesse? Kom langs!

Heeft u interesse in occasions met automaat of gaat u nu eindelijk overstappen naar een elektrische auto occasion? Al onze voertuigen, ongeacht hun leeftijd zijn uitgebreid getest en zeer goed te vertrouwen. Inmiddels is gebleken dat de batterijen van gebruikte elektrische wagens overwegend nog in prima staat zijn. Die kunnen nog heel wat jaren mee en helpen u om brandstofkosten te besparen. Wilt u het toch liever bij het oude laten, kies dan alsnog voor een van onze gewone occasions met automaat.

Afgezien van een afdeling ten behoeve van autoverkoop beschikt Corsten ook over een vakgarage. U kunt bij ons derhalve ook terecht voor periodiek onderhoud en wanneer nodig voor reparatie.