Skip to content

Corsten is occasion dealer in Mariahout

Wij zijn auto Corsten, dealer in occasions in Mariahout (gemeente Laarbeek). Onze ruim opgezette showroom is gelegen in Oost-Brabant op steenworp afstand van Beek en Donk. Via de snelweg A50 zijn wij prima bereikbaar dus breng ons een bezoek zodra u tijd heeft. Wij zijn een grote occasion dealer en beschikken op ieder willekeurig moment over minimaal 150 gebruikte voertuigen.

Wij zijn occasions dealer van onder andere de volgende merken: Renault, Seat, Skoda, Smart Toyota, Volkswagen en Volvo. In principe kunt u bij ons echter een gebruikte wagen van ieder willekeurig merk vinden. Hoewel wij selectief zijn bij inname, worden ons voortdurend auto’s ter inkoop aangeboden in alle soorten en maten.

Corsten: een grote occasion dealer met een breed dienstenaanbod

Corsten is niet alleen dealer van een ruim een breed assortiment occasions. Wij zijn ook dealer van het merk Opel en leveren van dat merk ook gloednieuwe voertuigen. Daarnaast beschikken wij over een vakgarage. Een occasion dealer met een eigen vakgarage zoals Corsten weet de kwaliteit van het aanbod gebruikte voertuigen steeds goed te bewaken. Niet alleen kunnen wij als dealer al tijdens de inname van voertuigen goed inschatten wat de staat van occasions is wanneer ons een bepaalde auto wordt aangeboden. Mochten er eventuele mankementen zijn dan is onze vakgarage ook prima in staat om gebreken te verhelpen en verbeteringen door te voeren.

Kom op de koffie en bekijk ons grote aanbod gebruikte wagens

Bezoek de showroom van occasion dealer Corsten. Laat u informeren over het grote aanbod en maak een proefrit. Kiest u voor een van de occasions die wij als dealer aanbieden, dan blijven wij ook nadien graag betrokken. Vanzelfsprekend kunt u onderhoud en reparatie onderbrengen in onze vakgarage. Zo weet u zeker dat de kwaliteit van uw voertuig ook op langere termijn gewaarborgd blijft.

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit