Skip to content

Occasion automaat? Kom naar de showroom van Corsten

Heeft u altijd in een automaat gereden? Dan weet u hoe prettig dat is. Waarschijnlijk wilt u nooit meer iets anders. Goed nieuws dan want voor een breed aanbod van occasions automaat kunt u terecht in de showroom van auto Corsten in Mariahout (gemeente Laarbeek).

Onze showroom is omvangrijk en bevat op ieder moment minimaal 150 gebruikte wagens in uitstekende staat. Via de A50 vanuit Eindhoven of vanuit het noorden is ons bedrijf snel bereikbaar. Tussen ons ruime aanbod van hoog kwalitatieve voertuigen vindt u vast en zeker ook de occasion automaat die bij u past. Wij bieden namelijk een groot aantal merken aan waaronder Renault, Seat, Skoda, Smart Toyota, Volkswagen en Volvo.

Occasions automaat: ook hybride en elektrische exemplaren

Het is geweldig om in een voertuig te rijden waarbij het niet nodig is om de transmissie handmatig te bedienen. Dat voelt en rijdt ‘prijsheerlijk’. Wat dat betreft kunnen wij ons goed voorstellen dat u op zoek bent naar een occasion automaat.

Maar ook u wilt met de tijd mee gaan toch? Heeft u daarom wel eens occasions automaat overwogen in hybride of zelfs volledig elektrische uitvoering? Een elektromotor kan z’n werk op alle snelheden doen. Anders dan een conventionele automaat voelt u ook de trappen niet meer wanneer automatisch naar een “volgende versnelling” wordt doorgeschakeld. Dat voelt zowaar nog vloeiender dan u al gewend was.

Corsten: totaal aanbod op autogebied

Bij Corsten kunt u niet alleen terecht voor een geschikte occasion automaat. Ook voor wat betreft prima gebruikte handgeschakelde wagens beschikken wij over een ruime voorraad. Bent u echter op zoek naar een gloednieuwe Opel? Corsten is Opeldealer. Bovendien beschikken wij over een vakgarage waarin wij allerlei soorten dienstverlening aanbieden ten aanzien van onderhoud en reparatie. Ook voor occasions automaat kan men daarvoor bij ons terecht.

Kom langs in onze showroom of bekijk het aanbod op onze website.