Skip to content

Nummer 1 autobedrijf regio Helmond

Bent u op zoek naar een full service werkplaats voor auto’s en bent u woonachtig in de regio Helmond? Goed nieuws, want op maximaal 10 kilometer afstand vindt u auto garage Corsten. Een typisch Brabants autobedrijf met een historie van meer dan een halve eeuw op het gebied van autospecialisme. Hier gaan gemoedelijkheid en kwaliteit nog hand in hand. Zoals u het in Brabant gewend bent en zoals u het het liefste heeft.

Een garage met oplossingen t.b.v. ieder type auto in Helmond

Bij ons vindt u alles onder 1 dak. Corsten is Opel dealer en in onze showroom vindt u dan ook de allerlaatste uitvoeringen van dit Merk. Echter ook voor topkwaliteit Opel-occasions kunt u bij ons terecht. En ook andere merken gebruikte voertuigen zijn in ons occasionassortiment goed vertegenwoordigd.

In onze auto werkplaats beschikken wij over alle faciliteiten en kwaliteiten om al die voertuigen van service te voorzien. Maak de korte reis naar ons bedrijf vanuit Helmond en u maakt aanspraak op de allerbeste vormen van onderhoud en reparatie. Dat voelt pas comfortabel, dat geeft pas rust.

Blijf een leven lang mobiel

Kiest u voor Opel dan kiest u per definitie voor kwaliteit. En kiest u voor Corsten, dan bent u ongeacht uw automerk van kwaliteit verzekerd. Onze full service werkplaats op steenworp afstand van Helmond, is goed geoutilleerd en voorzien van alle technieken die benodigd zijn om de eigenschappen van voertuigen van welk type of model dan ook te kunnen monitoren en verbeteren. De vaklieden die werkzaam zijn in onze auto werkplaats verhelpen met gemak ieder defect en constateren tijdig wanneer aanpassingen of voorzorgsmaatregelen noodzakelijk zijn. Dat bespaart u kosten en kopzorgen.

Corsten is niet als ieder ander standaard autobedrijf in de regio Helmond. Wij zijn een ware mobiliteitspartner voor particuliere en zakelijke rijders. Het is ons een eer om uw mobiliteit te mogen waarborgen.