Skip to content

Lease auto occasions in overvloed

Wanneer u op zoekt ben naar een mogelijkheid om een gebruikt voertuig aan te schaffen dan kunt u er best eens over denken om een lease occasion te kopen. Occasions die als voertuigen in de lease hebben ‘geopereerd’ zijn kwalitatief dikwijls zeer hoogwaardig. Het zijn voertuigen die wellicht al flink wat kilometers op de teller hebben staan. Maar meestal kennen ze een zeer goede onderhoudshistorie.

Dé plek om lease occasions te kopen is onze showroom waar op ieder willekeurig moment minimaal 250 gebruikte voertuigen staan, klaar voor de verkoop. Hier zijn ook een groot aantal lease auto occasions bij en onze verkoper in de showroom kan ze u feilloos aanwijzen en u vertellen over het verleden van het voertuig.

Lease occasion kopen: ga naar Auto Corsten

Met occasions die in de lease hebben gezeten zijn in het verleden dikwijls aanzienlijke, monotone afstanden afgelegd. Lange ritten over de snelweg op weg naar die klant aan de andere kant van het land. Laat u echter niet afschrikken door dat kilometrage want het zegt maar weinig. Tijdens lange, eentonige autoritten wordt een voertuig immers maar beperkt belast. Dat is anders dan wanneer u een niet-lease occasion besluit te kopen met weinig kilometers, maar die vooral als boodschappenwagentje heeft gefungeerd. Het vele optrekken en stoppen belast een auto juist bovenmatig en zorgt voor versnelde afschrijving.

Lease occasions zijn dus interessante voertuigen om te kopen. Overigens garanderen wij de kwaliteit van ons gebruikte wagenpark ook voor occasions die niet uit de lease komen. En wist u dat Auto Corsten ook na aanschaf van een voertuig graag uw partner in automotive blijft? Kom naar onze vakgarage voor service, reparatie en onderhoud.

Ook u zult nog een tijdlang veel plezier kunne beleven aan een van onze (lease) auto occasions.

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit