Skip to content

Kleine elektrische auto’s

Met de opkomst van de elektrische auto die steeds maar wint aan populariteit, kwam er al gauw marktbehoefte aan een klein type voertuig. Zo’n elektrisch ‘boodschappenwagentje’ heeft immers een groot aantal voordelen. Kleine auto’s:

  • zijn heel eenvoudig te parkeren;
  • hebben een aanschafprijs die veel lager ligt;
  • zijn uiterst wendbaar.

Een elektrische auto die klein is, heeft net als een groot elektrisch voertuig geen CO2-uistoot. Ten opzichte van zijn grote broer is dat dus geen voordeel. Toch zijn kleine elektrische voertuigen weldegelijk zuiniger. Want voor het verplaatsen van een lager voertuiggewicht is nu eenmaal minder energie nodig. Dus ook minder stroom.

Ook kleine hybride autos beschikbaar

De aanschafprijs van een kleine elektrische auto ligt momenteel meestal nog een behoorlijk stuk boven die van conventionele voertuigen van dezelfde omvang. Wilt u toch graag milieuvriendelijker gaan rijden, dan is er echter goed nieuws voor u. U kunt namelijk ook kiezen voor de aanschaf van een kleine hybride auto. Dergelijke voertuigen worden niet of slechts in beperkte mate geheel elektrisch aangedreven en beschikken ook over een benzinemotor. In veel opzichten lijkt de kleine hybride auto echter technisch gezien op zijn volledig elektrische ‘broers en zusters’. Qua rijgemak en -comfort is er in beide gevallen sprake van automatische transmissie. Heeft u dat nog nooit ervaren, kom dan vooral eens een proefrit maken bij Auto Corsten.

Alle typen auto’s onder 1 dak in ons autobedrijf

Bij Auto Corsten slaagt u altijd. Wij beschikken over een totale dienstverlening op automotive gebied. U kunt bij ons terecht voor nieuwe kleine elektrische auto’s en kleine hybride autos van het merk Opel maar ook voor occasions van andere merken.

Gedegen onderhoud van uw kleine elektrische of hybride auto, ook daarvoor zit u bij Corsten goed. Onze monteurs zijn prima opgeleid ten aanzien van onderhoud en reparatie van nieuwe technieken. Zij hebben dus ook hybride en elektrische aandrijvingstechniek in de vingers.

Samen voor een groenere mobiliteit, met Corsten Auto’s in Mariahout.

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit