Skip to content

Klein elektrisch autootje: ideaal zeg!

Overweegt u de aanschaf van een kleine auto? Wellicht omdat u weinig kilometers maakt, geen groot gezin heeft of als 2e auto om extra flexibel te zijn? Ook dan is het raadzaam om de investering in een klein elektrisch autootje te overwegen. Kleine elektrische voertuigen bieden namelijk grote voordelen.

Na de introductie van allerlei omvangrijke brandstofloze voertuigen is het elektrische autootje steeds meer bezig aan een opmars. En dat is niet voor niets. Vandaar dat u ook bij Auto Corsten tegenwoordig terecht kunt voor een dergelijk type voertuig. In volledige nieuwstaat of als occasion welteverstaan.

Voordelen van het elektrische autootje

Het elektrische autootje dat beperkt is in omvang biedt vanzelfsprekend de voordelen die iedere kleine auto biedt. U parkeert gemakkelijk in en bent wendbaar. Dat zorgt ervoor dat het autorijden u minder energie kost. Vanzelfsprekend kent dit type voertuig geen CO2-uitstoot.

Ten opzichte van grotere elektrische voertuigen heeft het kleine elektrische autootje als voordeel dat ook de aanschafprijs veel gunstiger is. In veel gevallen kunt u ook kiezen voor een korte actieradius. Het is voor veel mensen immers niet per se noodzakelijk om heel ver te kunnen rijden met een klein elektrisch autootje. Op die manier kan bespaard worden op de kosten voor het accupakket.

Het elektrisch autootje is ook nog eens zuiniger dan zijn grote stroom-aangedreven ‘broers’. Des te zwaarder een auto des te meer energie het kost om deze in beweging te brengen en te houden. Het elektrisch autootje is dus weldegelijk zuiniger dan een groter exemplaar.

Bekijk direct ons assortiment

Auto Corsten biedt een totaaloplossing op het gebied van elektrisch rijden. Bekijk het actuele aanbod op onze website. Ondanks de lagere aanschafprijs zijn er ook mogelijkheden om een elektrisch autootje te leasen. Aanschouw ons assortiment van nieuwe Opels en onze voorraad gebruikte wagens. Er is er altijd een bij die exact aan uw wensen zal voldoen.

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit