Skip to content

Hybride occasion

Hybride autotechniek is sinds eind jaren 90 aan een flinke opmars bezig. Mede a.g.v. de bewustwording omtrent klimaatverandering, ontstond de behoefte om het fossiele brandstofverbruik en de daaraan gerelateerde CO2 emissie bij het autorijden te beperken. Reeds 25 jaar rijden er dus al veelvuldig hybride auto’s rond en er zijn inmiddels dan ook al de nodige occasions in de handel gekomen.

Oorspronkelijk zag men vooral veel hybride voertuigen van het type Toyota Prius op de openbare weg, aangezien dat de eerste in massa geproduceerde hybride auto was. Hoewel nog menig hybrid occasion van dit type te vinden is, is het aanbod aan hybride voertuigen inmiddels een stuk meer divers geworden. Bij ons full-service autobedrijf Corsten kunt u dan ook terecht voor verschillende gebruikte hybrides van uiteenlopende merken. Kies de occasion van het merk dat bij u past!

Plug in hybrid occasion als tussenstop naar volledig elektrisch

Een standaard hybride occasion heeft als voordeel dat deze zuinig rijdt, maar dat u toch gewoon overal brandstof kunt tanken. De noodzaak tot (langdurig) opladen, de beperkte afstandrange evenals de forse aanschafprijs, zorgen ervoor dat veel mensen liever nog wachten met de aanschaf van een volledig elektrisch voertuig.

De ontwikkeling van het elektrisch rijden heeft echter inmiddels ook plug in hybrid techniek voortgebracht. Een dergelijke occasion heeft als voordeel t.o.v. een reguliere hybrid occasion dat men hiermee in staat is om toch een beperkte afstand volledig elektrisch af te leggen. De nieuwste exemplaren zijn in staat om volledig elektrisch tot wel 75 km bereik te realiseren. Is de batterij leeg, rij dan door op brandstof. Het beste van 2 werelden.

Kies gewoon het type en model dat het beste bij u past

Er valt m.a.w. heel wat te kiezen, ook op het gebied van hybrides en ook wanneer u niet voor een duur nieuw voertuig maar voor een aantrekkelijk geprijsde occasion wilt gaan. In ons occasion centre hebben wij op ieder moment diverse hybride voertuigen van uiteenlopende merken voor u in de aanbieding. Van oorsprong zijn wij echter Opel-dealer. Overweegt u een nieuw voertuig aan te schaffen, hybride, plug in hybrid of elektrisch, dan hebben wij diverse Opel-modellen voor u beschikbaar.

Vraag direct een proefrit aan!

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit