Skip to content

Hybride auto’s occasions

De eerste generatie hybride auto’s rijdt alweer 2 decennia rond op de aardbol. Deze relatief nieuwe vorm van autotechniek heeft zich inmiddels dus al ruimschoots bewezen. Daarmee komt het rijden in een semi-elektrische auto voor iedere portemonnee in het verschiet. Schaf een hybride auto occasion aan in ons occasion center. Daar zult u geen spijt van krijgen.

Een hybrid occasion van Corsten: kwaliteit gegarandeerd

De batterijtechniek alsmede de elektromotoren die het hybride concept mogelijk maken, hebben de afgelopen jaren de tijd gekregen om zich te bewijzen. Daarin zijn zij geslaagd. Daarmee komen nu ook in grote aantallen hybride auto’s occasions beschikbaar op de markt. Ook in het occasion center van Auto Corsten staan er op ieder willekeurig moment wel een aantal. Ons autobedrijf garandeert de beste kwaliteit hybride auto occasion. Overigens geldt die garantie voor al onze gebruikte wagens.

De hoge kwaliteitsstandaarden die wij hanteren hangen samen met de deskundigheid van ons garagepersoneel dat jarenlange ervaring heeft met allerlei specifieke vormen van autotechniek. Veel gebruikte voertuigen die wij aanbieden hebben wij jarenlang zelf in onderhoud gehad. Ook die hybride auto occasion die u op het oog heeft in onze showroom kennen wij van haver tot gort. Wanneer zich bij de inruil of inname gebreken hebben gemanifesteerd dan zijn die vakkundig door ons garagepersoneel verholpen. Auto’s met een typisch probleemverleden worden door ons geweigerd.

Kijk op onze website of kom langs

Op onze website kunt u alle informatie vinden omtrent de hybrid occasion van uw keuze. Maar een auto moet je niet alleen snappen, die moet je ook voelen. Daarom nodigen wij u vrijblijvend uit om het voertuig in onze showroom te komen bekijken en wellicht een proefrit te maken. Onze verkopers verstrekken u graag alle informatie die u nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken.

Ook voor hybride auto’s occasions ga je naar Corsten!