Skip to content

Hybride auto bij Auto Corsten

Zo rond de eeuwwisseling is de opmars van hybride autos in Nederland razendsnel gegaan. Dit is mede veroorzaakt door de groene stimuleringsregelingen van de Nederlandse overheid. Toch was het aanvankelijk nog niet financieel mogelijk voor iedereen om een dergelijk voertuig in nieuwstaat aan te schaffen. De auto die u destijds in nieuwstaat niet kon kopen is mogelijk nu echter als hybride auto occasion beschikbaar. Sla dus alsnog uw slag!

Waarom kiezen voor hybride auto's?

Net als volledig elektrische auto’s zij ook hybride autos comfortabel, schoon en zuinig. Een semi-elektrische auto vormt de opmaat naar het politieke besluit om vanaf 2030 enkel nog geheel elektrische nieuwe auto’s te laten verkopen.

Door de automatische versnellingsbak waarover beide typen voertuigen beschikken, hoeft u zelf niet te schakelen en is er ook geen sprake meer van een gevoelsmatige ‘versnellingstrap’. Een hybride auto ‘glijdt’ daardoor als het ware over de weg, hetgeen voor een fantastisch comfortabele rijervaring zorgt. De brandstofmotor van hybride auto’s wordt ontlast door de elektromotor en is daardoor aanzienlijk onderhoudsarmer.

Een ruim keuzeaanbod

Hoewel wij bekend staan als dealer van nieuwe Opel-voertuigen, beschikken wij ook over een hoogwaardig occasioncenter. De hybride auto occasion van uw voorkeur zit daar vast en zeker bij want wij bieden alle gerenommeerde voertuigmerken aan. Denk daarbij aan merken als:

  • Volkswagen
  • Mini
  • Mitsubishi
  • Mercedes
  • BMW

Ook voor het onderhoud van uw hybride auto kunt u bij ons terecht. Moderne hybride voertuigen gaan dikwijls met gemak meer dan 300.000 km mee, zonder dat de onderhoudskosten daarbij uit de hand lopen.