Skip to content

Huur goedkoop een auto in Milheeze

Met een aantal van 1.289 telt uw woonplaats Milheeze t.o.v. het aantal inwoners van ruim 2.000 personen, bovengemiddeld veel auto’s. Per voertuig zijn de grotere plaatsen in deze regio zoals Helmond, Gemert en Deurne dan ook prima te bereiken. Maar mist u voor deze specifieke gelegenheid het juiste voertuig, dan kunt u een auto huren. Sinds enige tijd is ons autobedrijf Auto Corsten in Mariahout namelijk in staat om u een van de prijsgunstigste verhuuraanbiedingen te doen.

Wanneer een (speciale) auto huren?

Het is altijd handig om te weten dat ons bedrijf afgezien van de verkoop van de beste nieuwe auto’s en topoccasions ook over een gerenommeerde werkplaats beschikt waar iedere vorm van reparatie en onderhoud aan ieder type auto kan worden verricht. Heeft u in Milheeze geen of niet de juiste auto dan heeft u daar wellicht niets aan, maar dan kunt u wel bij ons terecht voor auto verhuur.

Bijvoorbeeld wanneer u wilt verhuizen en een ruime bestelbus nodig heeft; Gaat u op stap met een groot gezelschap? Rij samen door een personenbus of een auto met meer dan 5 zitplaatsen bij ons te huren. En ook wanneer u zelf een nieuwe auto besteld heeft die nog moet worden geleverd, kunt u voor een tijdelijke huuroplossing bij ons terecht. Corsten is een one-stop-shop voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder. Handig toch om over zo’n totaalaanbod direct bij u in de regio te kunnen  beschikken?

Zoals altijd gunstig geprijsd

Door uitgekiende werkprocessen, up-to-date kennis en vanzelfsprekend meer dan een halve eeuw ervaring met alles wat met auto’s te maken heeft, kunnen wij steeds efficiënt te werk gaan. Prijsvoordelen uiten zich dan ook in alle aspecten van onze dienstverlening. En vanzelfsprekend zorgt dat ervoor dat u ook goedkoop over een tijdelijke auto in Milheeze kunt beschikken door die bij ons te huren. Vanaf € 29 per dag bent u al onderweg.

Benieuwd geworden? Neem gerust contact met ons op!

Vraag direct een proefrit aan!

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit