Skip to content

Het meest gerenommeerde autobedrijf bij Son

Volgens onze statistieken telt Son en Breugel in totaal net iets meer dan 10.000 personenvoertuigen. Tja, iedereen wil mobiel zijn tegenwoordig natuurlijk. En wat dat betreft is Son ook een ideale uitvalsbasis. Want gelegen direct aan de A50 bent u vanuit uw woonplaats razendsnel in zowel Eindhoven of via de snelweg richting Tilburg of s’-Hertogenbosch. De medewerkers van onze full service werkplaats waarborgen de continuïteit van uw voertuig graag.

Wellicht moet u iedere dag de weg op voor uw werk of voor uw onderneming. Het is dan belangrijk dat u kunt vertrouwen op uw auto. En mocht zich een keer een defect of een schade voordoen, dan wilt u toch een automotive-partner die razendsnel reageert en anticipeert?

Corsten auto werkplaats nabij Son: uw mobiliteitspartner

Voor een bezoek aan onze auto garage hoeft u vanuit Son niet de snelweg op. Binnen luttele kilometers vindt u ons aan de doorgaande weg in Mariahout. Hier kunt u terecht voor al uw behoeften op het gebied van:

  • onderhoud
  • reparatie
  • schadeherstel

Onze garage is niet voor niets de nr. 1 van menig autoliefhebber in Son. Ons dienstenpakket is dan ook zeer uitgebreid. Ook voor aanschaf van voertuigen, nieuw of gebruikt, kunt u namelijk bij ons terecht. Wij bemiddelen bij aan- en verkoop en bieden vergaande financieringsmogelijkheden aan. Auto huren? Ook dat kan bij ons.

In al uw behoeften wordt voorzien

Corsten denkt met u mee. Wij noemen ons niet voor niets een ‘full service werkplaats’ en ons brede aanbod van producten en diensten bewijst dat. Maar Corsten gaat een stap verder. Want full service betekent bij ons dat wij u vergaand ontlasten t.a.v. al uw mobiliteitsvraagstukken. Daarbij horen ook de mogelijkheden van een leenauto- of leenfiets waarmee uw terugrit naar Son gegarandeerd is. Wij doen er alles aan om te waarborgen dat u zich niet hoeft te bekommeren om uw mobiliteit.

Kom snel eens lang!

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit