Skip to content

Helmond autostad?

Helmond profileert zich meer en meer als dé automotive hotspot van Nederland. En terecht, want als onderdeel van de grotere Brainport Regio, is de automotive campus in Helmond dé ontmoetings- en vestigingsplek voor innovatieve automotive bedrijven. Toch hoeft men in onze visie voor goed regulier auto onderhoud, voor gedegen auto reparatie of voor een betaalbare auto APK niet in Helmond zelf te zijn. Kom naar Auto Corsten in Mariahout op steenworp afstand. Corsten staat voor topkwaliteit maar betaalbare alledaagse autoservice.

Onderhoudsbeurt nodig voor uw auto in Helmond?

Bij het vakgaragebedrijf van Auto Corsten kan men terecht voor:

  • Preventief onderhoud
  • Reparatie in geval van defecten
  • Auto keuring

Als erkend Opel dealer leveren wij daarnaast alle typen nieuwe voertuigen van dit merk. En ook voor een 2e hands APK auto is het brengen van een bezoek aan ons occasioncenter de moeite meer dan waard.

Corsten beoogt een langdurige relatie met al haar klanten. Wij zijn een regionaal opererend bedrijf met typische Brabantse roots. Een groot deel van onze clientèle is afkomstig uit Oost-Brabant, van Veghel tot aan Valkenswaard en van Best tot aan Helmond.

Allround en innovatief

Onze vakgarage kenmerkt zich door de hoge innovatiegraad. Wij gebruiken ‘state-of-the-art’ gereedschappen en tools en onze vakmensen zijn op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen binnen de autotechniek. Of u nu kiest voor brandstof aangedreven, semi of volledig elektrisch rijden. U kunt bij ons terecht voor zowel aanschaf als auto onderhoud, auto reparatie en natuurlijk voor de periodieke APK ten aanzien van uw auto.

Ook voor de automobilist in Helmond zijn wij de aangewezen reparateur. Te ver van uw woonplaats, te veel moeite, dat duur te lang? Nee hoor: uw reparatie wordt door ons gerealiseerd terwijl u wacht. Of neem een van onze gratis leenauto’s mee om mobiel te blijven.

Auto Corsten is er ook voor interessante financieringsconstructies ten aanzien van de aanschaf van zowel nieuwe als gebruikte voertuigen.