Skip to content

Full service auto werkplaats voor alle merken nabij Veghel

Zit u niet vast aan een bepaald automerk? Kijkt u bij aankoop vooral naar wat u qua model nodig heeft, kunnen meerdere automerkmodellen daarin voorzien en wisselt u daarom nog wel eens van automerk? Dan vindt u in ons autobedrijf gevestigd nabij Veghel toch een partner in automotive ‘for live’.

Onze auto werkplaats is gericht op serviceverlening t.b.v. alle modellen en merken, zowel personen- als bedrijfswagens. Wij beschikken zelfs over een speciale serviceafdeling voor lichte bedrijfsauto’s. Dan kunt u als ondernemer weer razendsnel de weg op.

Uw auto garage nabij Veghel

Vanuit uw woonplaats bent u via de A50 of de N279 langs de Zuid-Willemsvaart in luttele minuten bij onze garage. Wees niet bang dat u uw auto lang moet missen want onze medewerkers repareren en onderhouden snel en efficiënt terwijl u wacht. Zit u verlegen om een voertuig om direct terug te gaan naar Veghel, dan kunt u gratis een leenauto meenemen.

U bezoekt ons voor de uitvoering van regulier onderhoud, Apk-keuring of het verrichten van reparaties. Ook het realiseren van waardetaxaties en schadetaxaties behoort tot onze dienstverlening. Wilt u meer luxe in uw voertuig? In dat geval beschikken wij over een breed gamma aan te leveren onderdelen, accessoires en systemen om iedere auto mee uit te kunnen rusten.

Corsten repareert alles op het gebied van automotive

Kom naar onze auto werkplaats vanuit Veghel met een van de 19.074 voertuigen die uw woonplaats telt. Ook de 3.672 bedrijfsauto’s in deze woonplaats als onderdeel van de gemeente Meierijstad, zijn meer dan welkom. Onze medewerkers worden opgeleid om onderhoud en reparatie te kunnen uitvoeren aan ieder type, ieder model auto; Elektrisch of brandstof aangedreven; Groot of klein van formaat; Luxe of basic.

En bent u op enig moment toe aan een nieuw voertuig, dan kunt u bij onze garage ook terecht voor aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto. Dat wil zeggen alle Opel-modellen in volledige nieuwstaat, en een breed assortiment fraaie occasions van ieder willekeurig automerk. Bekijk de voorraad van ons occasioncenter direct online vanuit Veghel!

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit