Skip to content

Elektrische auto occasion

Steeds meer consumenten en zakelijke rijders overwegen de aanschaf van een elektrische auto. De stand van de elektrische aandrijvingstechniek schrijdt steeds verder voort, waardoor het afstandbereik van dergelijke voertuigen al maar groter wordt. Ook de oplaadmogelijkheden worden steeds verder verbeterd en vormen niet langer een belemmering. De aanschafprijs van een nieuw elektrisch voertuig vormt voor velen wellicht nog een belemmering, maar door het steeds grotere aanbod kunt u inmiddels ook kiezen voor een goedkopere elektrische occasion.

Kiest u bewust voor elektrisch rijden, kies dan voor een occasion uit ons occasion centre. Wij beschikken over een brede range elektrische gebruikte voertuigen van verschillende formaten en in verschillende prijsklassen.

Ga voor elektrisch rijden, ga voor een occasion!

Kiest u voor een occasion elektrische auto van Auto Corsten, dan weet u zeker dat de kwaliteit gewaarborgd is. De duurzaamheid van de elektrische aandrijving en accutechniek heeft zich al ruimschoots bewezen. Mede door het verminderd aantal bewegende onderdelen is elektrische transmissie zelfs minder storingsgevoelig dan conventionele aandrijftechniek. De capaciteit van de accupakketten blijft bovendien vele jaren achtereen op peil.

Een elektrische auto occasion van Corsten is bovendien altijd grondig door ons geïnspecteerd. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om u voortdurend mobiel te houden. Vandaar ook dat wij alles in huis hebben om dat waar te maken. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van een hoogwaardige occasion elektrische auto, maar ook voor een ongebruikt voertuig. In ons garagebedrijf zijn wij in staat om vakkundig onderhoud en reparatie voor onze rekening te nemen. En dat voor ieder type voertuig.

Diverse merken voor u op voorraad

Op het gebied van de verkoop van nieuwe voertuigen fungeren wij als Opel-dealer. Maar u kunt voor de aanschaf van een elektrische occasion bij ons terecht voor meerdere merken waaronder ook Volkswagen, BMW, Jaguar en Audi. Wilt u wel een occasion elektrische auto rijden maar niet ineens de totale investering doen, kies dan voor onze aantrekkelijke leasemogelijkheden.

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit