Skip to content

Kies voor een occasion lease auto!

Wilt u een auto leasen, overweeg dan om te kiezen voor een occasion. Bij Auto Corsten BV in Mariahout kunt u afgezien van verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s en voor import, export en reparatie en onderhoud van auto’s, ook terecht voor mogelijkheden op het gebied van lease. Kiezen voor een occasion lease auto biedt verschillende voordelen:

  • U krijgt te maken met slechts een beperkte mate van afschrijving;
  • Maandelijks betaalt u een vast, laag bedrag;
  • Dikwijls is sprake van ontbrekende beperkingen op het gebied van kilometrage in het leasecontract;
  • Er kan sprake zijn van diverse voordelen op belastinggebied;
  • Etc;

Auto leasen? Occasion of nieuw voertuig? Het kan beide via Corsten

Auto Corsten in Mariahout is een echte allrounder op automotive gebied. Primair zijn wij Opel dealer maar u kunt bij ons ook terecht voor occasions van andere merken. Reparatie en onderhoud verzorgen wij voor alle denkbare voertuigmerken.

Het aanschaffen van een nieuw of gebruikt voertuig is niet voor iedereen de beste optie. Sommige mensen kiezen namelijk liever voor de mogelijkheid van lease. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn, zeker niet wanneer u voor een occasion lease auto besluit te kiezen. Dat biedt diverse voordelen en door middel van deze optie wordt u in de gelegenheid gesteld om een voertuig te rijden dat u wellicht niet zelf had kunnen aanschaffen.

Corsten verwelkomt u graag

In onze showroom in Mariahout kunt u terecht voor de aanschaf van nieuwe en gebruikte voertuigen. Maar kom ook gerust eens langs om te vernemen welk type auto u kunt leasen als occasion. Wellicht is dat namelijk een prettige optie voor u.

Doordat wij de mogelijkheid van lease van tweede hands auto’s aanbieden, hoeft u niet in 1 x een grote investering te doen. Het voordeel van een occasion lease auto is bovendien dat die direct beschikbaar is. Voor ongebruikte voertuigen geldt dikwijls een levertijd.

Neemt contact op met onze vakgarage of met een van onze verkopers. Die kunnen er meer aan u over vertellen.