Skip to content

Dé Opel dealer in de regio Deurne

U weet het zeker: u heeft uw autohart verloren aan het welbekende ‘Blitzlogo’ van Opel. Dat staat voor Duitse degelijkheid met een historie van een slordige 150 jaar. Wist u trouwens dat dat krachtige logo in de loop der tijd diverse malen is bijgeschaafd? Met de komst van elektrisch rijden waarin ook Opel zich technisch bekwaamt, is de betekenis van de bliksemschicht nog treffender geworden. En dus gaat u voor al uw mobiliteitsbehoeften naar dé Opel specialist in de regio Deurne: Corsten!

Wij zijn niet alleen dealer van de nieuwste modellen van dit merk. U vindt bij ons ook de ideale Opel occasion. In onze Opel werkplaats repareren en onderhouden wij uw auto bovendien vakkundig. Zo blijft u rijden, prettig en comfortabel.

Corsten is Opel expert: al onze diensten op een rij

Ons bedrijf bestaat inmiddels meer dan 50 jaar. Nog niet zo’n lange historie als het merk van uw voorkeur, maar toch bouwden wij in die 5 decennia een schat aan ervaring op. In de loop der tijd groeiden wij uit tot dé allround Opel vakgarage, actief in de regio Deurne. U bereikt ons in luttele autominuten. Ons aanbod:

  • Erkend Opel dealer;
  • Vakgarage bekwaam in onderhoud, herstel en upgrading;
  • Ook voor schadeherstel;
  • Lease en financiering behoren tot de mogelijkheden;
  • Ook voor inruil, inkoop en bemiddeling;
  • Huur uw auto via ons!

Wilt of kunt u zich geen nieuwe Opel veroorloven, kies dan voor een van onze topkwaliteit occasions. Speciaal voor u uit Deurne hebben wij de deuren van onze showroom ook regelmatig op zondag geopend.

Kies ook voor dit merk

Volgens de laatste statistieken telt de gemeente Deurne 17.255 personenauto’s. Met een marktaandeel in het personenautosegment van maar liefst 4,3%, rijden er naar verwachting dus al zo’n 750 Opel-voertuigen in uw woonplaats rond. Gun uzelf ook de luxe en betrouwbaarheid van een voertuig van dit merk. Kom naar onze Opel garage en wij adviseren en helpen u graag en vrijblijvend.