Skip to content

Corsten in Mariahout: hét occasions center

Waar vind je tegenwoordig nog een aanbod van de allerbeste gebruikte wagens, minimaal 250 in getal? Daarvoor ga je natuurlijk naar het occasions center van Corsten Autobedrijf BV in Mariahout. Onze showroom is gelegen nabij de plaatsen Beek en Donk, Helmond en Eindhoven. In oostelijk Brabant ligt de oorsprong van ons bedrijf en in die regio zijn wij bekend.

Wanneer wij van Corsten Auto een voertuig innemen dan letten we sterk op de onderhoudshistorie. Wij gunnen onze klanten namelijk alleen de allerbeste kwaliteit. Dat geldt zowel voor de nieuwe voertuigen als voor de gebruikte wagens in ons occasions center.

Enkel kwaliteitsvoertuigen in ons occasions center

Ons garagebedrijf kent de allerbeste vaklieden op het gebied van autoreparatie. Dat zijn mensen die weten waar ze moeten kijken om de staat van een voertuig te kunnen beoordelen. Deze vaklieden worden intensief betrokken bij de inname van iedere gebruikte wagen. Ieder voertuig dat in ons occasions center terecht komt is grondig getest en gecontroleerd op gebreken. Mochten zich toch afwijkingen voordoen dan verhelpen wij die structureel. Op die manier kunt u vertrouwen op de allerbeste kwaliteitsauto’s in ons occasions center.

Kom langs en kijk uw ogen uit

Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan ons bedrijf. Wij verrichten diverse activiteiten op het gebied van automotive. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor aankoop van een gebruikt voertuig in ons / occasions center. Wij zijn ook dealer van het merk Opel en bieden in dat kader nieuwe voertuigen aan. Bovendien kan onze vakgarage u van dienst zijn met onderhoud en reparatie van uw auto.

Het occasions center van Corsten Auto is een bezoek meer dan waard. Vertrouw op onze deskundigheid en schaf bij ons tegen een gunstige prijs een 2e hands voertuig aan waar u nog jaren plezier van heeft.

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit