Skip to content

Corsten: de grotere Opel expert in de regio Someren

Heeft u op autogebied uw hart verloren aan het merk Opel? Dat begrijpen wij bij Corsten maar al te goed. Al in 1862 werd Opel als autobedrijf opgericht. Welk ander merk kan bogen op zo’n lange bestaanshistorie van ontwikkeling en automotive-affiniteit? Wij van Corsten zijn er jaloers op want onze historie als Opel specialist gaat maar 50 jaar terug in de tijd. Hoewel, dat is ook niet slecht toch? 

“De tijd zal het leren” zo wordt vaak gezegd en wij zijn het daarmee eens. In onze lange bedrijfshistorie hebben wij ‘on the job’ alle bijzonderheden omtrent Opel-techniek kunnen leren beheersen. Nog altijd schrijdt de techniek voort en de mensen van onze Opel vakgarage laten zich dan ook nog steeds veelvuldig bijscholen op het gebied van autotechniek van dit bijzondere merk.

Opel dealer met werkplaats

In onze showroom vindt u een opstelling van alle modellen van het merk Opel in absolute nieuwstaat. Kom ze bewonderen en laat u voorlichten onder het genot van een bakje koffie. Onze specialisten vertellen u graag alles over de nieuwste ontwikkelingen zoals hybride en elektrisch rijden. Dan nog niet overtuigd? Maak gerust een proefrit. Corsten biedt u in Someren ook legio mogelijkheden op het gebied van aankoopfinanciering.

Is een nieuwe wagen u te kostbaar of gewoonweg niet wat u zoekt? Wij beschikken vanzelfsprekend ook over een aantrekkelijke verzameling gunstig geprijsde Opel occasions. Kiest u daarvoor dan krijgt u 1e klas betrouwbaarheid tegen een nog gunstigere prijs.

Voor al uw wensen

Onze Opel garage voor autoliefhebbers in Someren staat ook open voor aan- en verkoop van een occasion van ieder ander willekeurig automerk. Uw bezoek is dus nooit voor niets. Door middel van onze leenauto’s maken wij u een onderhouds- en reparatiebeurt heel gemakkelijk en waarborgen we de continuïteit van uw mobiliteit.

Ook in geval van specifieke aangelegenheden kunt u in onze Opel vakgarage vanuit Someren trouwens terecht. Sinds enige tijd bieden wij namelijk ook verhuur van auto’s aan, bijvoorbeeld t.b.v. een verhuizing (bestelwagen) of een autorit met een groot gezelschap (personenbus).

Corsten: onthoud die naam!