Skip to content

Corsten: auto opkoper in Mariahout

Aangenaam kennis te maken. Wij zijn Auto Corsten BV, een van de meest gerenommeerde auto opkopers in de regio Oost-Brabant. Let op! Wij kopen enkel auto’s op die een bewezen onderhoudshistorie hebben. Onze showroom met op ieder willekeurig moment minimaal 250 top-occasions, bevat dan ook alleen topkwaliteit gebruikte wagens.

Zoekt u een opkoper voor uw eigen auto? Denk dan aan Corsten. Wij bieden een eerlijke prijs. Maar de kosten die wij moeten maken voor het repareren of verbeteren van uw voertuig verdisconteren wij in ons prijsaanbod.

Auto laten opkopen: denk aan Corsten!

Auto’s opkopen is een van de kernactiviteiten van ons gerenommeerde bedrijf. Vanzelfsprekend zijn wij geïnteresseerd in uw voertuig, mits het van goede kwaliteit is. Want kwaliteitsauto’s, dat is waar ons bedrijf voor staat. Wij zijn een totaalaanbieder van diensten op het gebeid van automotive. Ons diensten- en productenaanbod varieert van de verkoop van occasions tot nieuwe Opels. Daarnaast beschikken wij over een eigen vakgarage.

Auto’s opkopen is inherent aan de handel in voertuigen. Maar let op! Ons gerenommeerde garagepersoneel met extreem veel kennis van autotechniek, wordt betrokken bij ieder proces waarin wij als auto opkoper fungeren. De technische kennis van ons personeel wordt aangewend om de staat waarin uw voertuig zich bevindt te beoordelen.

Kom langs en kijk uw ogen uit

Zoekt u een opkoper voor uw auto? Kom langs bij Corsten en kijk direct even rond in onze showroom vol met nieuwe voertuigen en de allerbeste gebruikte wagens. Wellicht dat wij ook uw auto zullen opkopen en dat deze binnenkort te vinden is in ons occasioncentre. Maar misschien raakt u wel geïnteresseerd in een van de vele kwalitatief hoogwaardige voertuigen die wij op voorraad hebben. Neem vrijblijvend contact op!