Skip to content

Betrouwbare occasions

Bent u op zoek naar een autobedrijf dat enkel occasions verkoopt van hoge kwaliteit? Kom gerust eens langs in ons occasion center in Mariahout nabij Beek en Donk. Als gerenommeerd autobedrijf actief in het marktgebied Oost-Brabant, beschikken wij op ieder willekeurig moment over minimaal 250 betrouwbare occasions.

Auto Corsten is een totaalaanbieder op het gebied van auto’s en autotechniek. Naast een autobedrijf dat handelt in occasions, zijn wij ook dealer van Opel en beschikken wij over een vakgarage. Vanuit onze totale bedrijfsvoering ontstaat voortdurend een voorraad gebruikte wagens als gevolg van opkoop en inruil. Wist u dat wij veel van de 2e hands wagens die wij verkopen jarenlang zelf in onderhoud hebben gehad? De onderhoudskwaliteit is dus gegarandeerd.

Een autobedrijf met alleen kwalitatief hoogwaardige occasions

Dat onze gebruikte wagens alleen betrouwbare occasions zijn komt voort uit onze werkwijze ten aanzien van de inname van al onze voertuigen. Daarbij wordt namelijk intensief gebruik gemaakt van de kennis en kunde van onze garagevaklieden. In ons garagebedrijf beschikken wij over personeel dat in staat is om de kwaliteit van ieder gebruikt voertuig nauwkeurig te beoordelen, zowel boven als onder de motorkap. Door die beoordeling wordt gewaarborgd dat wij in ons autobedrijf alleen occasions aanbieden waarvan wij een zekere basiskwaliteit kunnen garanderen. Dat is de kwaliteit die u van een gebruikte wagen mag verwachten.

Al onze 2e hands voertuigen zijn grondig gecontroleerd en daar waar nodig hebben herstel- en / of vervangingswerkzaamheden plaatsgevonden.

Kom langs bij Corsten

Zoekt u betrouwbare occasions, kom dan eens langs bij ons en vorm u een totaalbeeld van onze onderneming. Wanneer u een voertuig aanschaft dan dient u zich ook te verzekeren van kwalitatief hoogwaardige reparatie- en onderhoudsservice om ook in de toekomst van uw auto te kunnen blijven genieten. Ook dat biedt Auto Corsten. Wij gaan graag een lange termijn relatie aan met onze klanten. Auto Corsten is ook lid van de BOVAG, Schadegarant en gecertificeerd door stichting Duurzaam Repareren.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.