Skip to content

Goedkoop een auto huren in Someren

In alle eerlijkheid: ons allround garagebedrijf in Mariahout is niet direct bij u om de hoek in Someren gelegen. Maar nergens in de regio vindt u een aanbieder op het gebied van auto gerelateerde dienstverlening die zo’n totaalaanbod levert als Auto Corsten. Sinds enige tijd kunt u bij ons ook terecht voor auto verhuur. En dat tegen een tarief dat al start vanaf € 29 per dag. Wij maken dan ook graag kennis met u want ook u in Someren behoort absoluut tot onze doelgroep.

Afgezien van een fullservice werkplaats en een op het merk Opel gerichte showroom, bieden wij ook topoccasions aan van allerlei andere merken. Onze verschillende bedrijfsdisciplines werken hiertoe nauw samen zodat u verzekerd bent van topkwaliteit service. Dat geldt ook wanneer u een auto wilt huren vanuit Someren.

Auto huren via Corsten

Er zijn legio aanleidingen te bedenken waarom u een beroep moet doen op onze auto verhuur discipline. Wij verhuren een breed gamma aan voertuigen, stuk voor stuk zuinig en degelijk. Wilt u eens met een wat grotere groep mensen op pad, bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje t.a.v. uw bedrijf in Someren? Huur dan een van onze meer-persoons personenbussen. Ook in geval van verhuizing of transport kunnen wij u van dienst zijn met verhuur van topkwaliteit bestelwagens en ruime verhuisbussen.

Alle faciliteiten die een autorijder maar wenst

Tijdelijk een auto huren in Someren kan ook uitkomst brengen wanneer u zelf een nieuw voertuig hebt besteld, maar de levering een tijdje op zich laat wachten. In dat geval kunt u via ons goedkoop een auto huren zodat u in de tussentijd alsnog mobiel bent.

Neem de N612 en wij zijn via de weg langs de Zuid-Willemsvaart in pakweg 20 minuten voor u te bereiken via Beek en Donk en Lieshout. Onze gemoedelijke maar op kwaliteit gerichte bedrijfsvoering zal u zeker aanspreken. Zoals u het gewend bent in Brabant.

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit