Skip to content

Bekijk onze occasions wanneer wij op zondag open zijn

Ons bedrijf kent een lange historie op automotive gebied in Oost-Brabant. Wij beschikken over zowel een werkplaats, een occasion center maar ook over een showroom met alle nieuwe typen voertuigen van het merk Opel. Wij zijn 6 dagen per week geopend. In principe rusten wij uit op zondag maar met regelmaat zijn wij als autodealer het hele weekend open.

Alle occasions bij Corsten zijn uitgebreid getest

Een nieuwe auto, of het nu om een gebruikt exemplaar gaat of om een nieuwe wagen, wilt u in alle rust kunnen bekijken wanneer u daaraan toe bent. Niet wanneer uw hoofd nog vol zit met gedachten aan werk en andere rompslomp. Er is dan ook niets zo prettig om er in het weekend op uit te kunnen trekken en op zoek te gaan naar de auto van uw dromen. U kunt op zaterdagen in onze showroom terecht tot wel 16:30 en wij zijn een van de autodealers in onze regio die ook met regelmaat open zijn op zondag. Maak van de selectie van uw toekomstige voertuig een gezellig uitstapje. Wij schenken u daarbij graag een heerlijke kop koffie in.

Bent u op zoek naar een gebruikte Opel, kom dan eens langs in onze showroom. Ook ons occasion center is het namelijk waard om bezocht te worden. Ook dat is zo nu en dan op zondag open. Hou de berichtgeving hierover in de gaten. Wij informeren u tijdig!

Corsten: uw allround partner op automotive gebied

Afgezien van de aankoop van een nieuw of gebruikt voertuig kunt u bij Auto Corsten ook aankloppen voor prima onderhoud en reparatie. In onze werkplaats kunt u op zondag echter nooit terecht, die is dan niet geopend. Wel is het mogelijk om in geval van extreme calamiteit een afspraak te maken met onze garage op zaterdag. Wij stellen ons graag flexibel naar u op.

Met Pasen zijn wij als autodealer ook dikwijls op zondag open. In dat weekend gelden vaak geweldige aanbiedingen. Noteer het eerstvolgende paasweekend dus alvast in uw agenda.