Skip to content

Ons trotse autobedrijf nabij Bakel

Al vanaf 1972 houdt onze auto garage in Mariahout, op steenworp afstand van Bakel, de inwoners van uw woonplaats in alle opzichten mobiel. Aangezien de bereikbaarheid van uw woonplaats met het openbaar vervoer wat minder goed is – er rijdt bijvoorbeeld geen trein – zijn u en uw streekgenoten aangewezen op eigen vervoer. Daarmee zijn de grotere steden als Gemert, Helmond en Deurne eenvoudig bereikbaar.

Ook vanwege de mooie maar bosrijke omgeving is het aan te raden om met de auto op pad te gaan. Hoewel natuurgebieden zoals de Stippelberg erg fraai zijn, is het niet altijd even prettig om u daar per fiets of scooter doorheen te verplaatsen. In onze auto werkplaats waarborgen we dat uw 4-wielige voertuig in Bakel in goede conditie blijft en u zich er snel en veilig mee kunt blijven verplaatsen.

Full service werkplaats voor u in Bakel

Wij beschikken over een full service werkplaats. Dat betekent dat u in onze garage met ieder type auto terecht kunt. Wij bieden onder andere de volgende diensten aan:

  • Onderhoud en reparatie;
  • Het verrichten van Apk-keuringen en roetmetingen;
  • Leverantie van onderdelen;
  • Aanbrengen van accessoires t.b.v. luxe en verfraaiing;
  • Interieurreparaties zoals aan airco’s e.d.

Full service betekent ook dat u bij onze auto garage aanspraak maakt op vervangend vervoer waarmee u terug naar Bakel kunt rijden wanneer een reparatie langer in beslag neemt dan u bereid bent te wachten.

Onze auto verhuur afdeling is 7 dagen per week geopend. Bij de verhuur prijs zijn verzekeringen en tevens 100 kilometer per dag inbegrepen. Zo goedkoop huurt in Bakel nergens anders een voertuig.

Een begrip in de regio

Betrouwbaarheid, gemoedelijkheid en kwaliteit zijn belangrijke speerpunten in onze bedrijfsvoering. En ons autobedrijf heeft u in Bakel meer te bieden dan alleen onderhoud en reparatie. Want wij zijn ook erkend Opel-dealer en beschikken bovendien over een ruime voorraad occasions van dat merk en van andere merken.

Sinds enige tijd kan men in onze garage zelfs terecht voor het huren van een auto.

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit