Skip to content

Auto onderhoud in Lieshout

Bij Auto Corsten kunnen we buigen op 50 jaar ervaring in de automotive branche. Wij hebben de autotechniek zien veranderen en zijn zelf steeds mee veranderd. Voortdurend vullen wij ons assortiment van diensten en producten aan en brengen wij de kennis van onze medewerkers op actueel niveau, ook t.b.v. auto reparatie en auto onderhoud.

Wie in de regio Lieshout verzekerd wil zijn van goede mobiliteit, die kiest Auto Corsten als partner. Of u nu voor zakelijke doeleinden of in privé uw kilometers maakt. Wij zorgen dat u steeds blijft rijden. Een onderhoudsbeurt voor uw auto? Onze vakkundige specialisten staan al voor u klaar.

Van auto reparatie tot auto keuring

De RDW stelt u in Lieshout automatisch op de hoogte zodra uw auto APK gekeurd moet worden. Dikwijls is het verstandig om dat te combineren met jaarlijks auto onderhoud. Dan komt u tenminste onderweg niet voor verrassingen te staan. Corsten verzorgt uw auto apk, maar we kijken ook naar wat u de komende periode mag verwachten van uw voertuig en nemen daarbij in overweging hoeveel kilometers u denkt te gaan maken. Hoewel men in geval van defecten natuurlijk ook voor auto reparatie bij ons terecht kan, is het ons doel om stilstand onderweg te voorkomen. Gelijktijdig met de uitvoering van de APK kijken we daarom ook naar technische zaken t.a.v. uw auto die daar niet bepalend voor zijn. Zo hopen we u pas volgend jaar weer terug te hoeven zien.

Alles onder één dak

Kom naar Auto Corsten nabij Lieshout en neem een kijkje in onze showrooms en werkplaatsen. Wij zijn een allround aanbieder van auto gerelateerde diensten. Wij verkopen nieuwe voertuigen en occasions. Vertrouw op de kwaliteit van al onze automobielen en op onze service ten aanzien van onderhoudsbeurten en auto keuring.  

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit