Skip to content

Auto onderhoud in Aarle-Rixtel

Bent u woonachtig in de omgeving van Aarle-Rixtel? Dan heeft u vast al wel eens van ons autobedrijf gehoord. Auto Corsten biedt immers al meer dan 50 jaar het breedst denkbare pakket aan diensten aan op het gebied van automotive. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

  • Auto reparatie
  • Onderhoudsbeurt auto
  • auto APK

Overweegt u echter de aanschaf van een nieuw voertuig? Volledig in nieuwstaat of een occasion? Ook dan verwelkomen wij u vanuit Aarle-Rixtel graag in onze nabij gelegen showroom. Wij beschikken over een van de meest omvangrijke occasioncenters in de hele regio. Een bezoek meer dan waard dus.

Corsten: van auto keuring tot ruitreparatie en financieringsmogelijkheden

Auto Corsten is geen simpele ‘autoverkoper’, wij zijn uw lange termijn partner op volledig mobiliteitsgebied. Voor al uw auto gerelateerde behoeften kunt u bij ons terecht. Een full-service-bedrijf gelegen direct bij uw woonplaats Aarle-Rixtel. Dat betekent dat u altijd optimaal mobiel bent en blijft. Daar zorgen wij voor.

In onze showroom kunt u terecht voor de nieuwste exemplaren van het merk Opel waarvan wij officieel merkdealer zijn. Maar in ons occasioncenter nabij Aarle-Rixtel vindt u ook hoogwaardige exemplaren van andere merken. Wij hebben veel affiniteit met hybride en elektrisch rijden. Schaf een APK auto aan bij Corsten, en kom jaarlijks terug voor auto keuring i.c.m. grondig maar betaalbaar auto onderhoud. Door vakkundige controle en door preventief te werk te gaan, beperken wij de noodzaak tot acute auto reparatie. Dat is wel zo prettig voor u.

Ervaring is doorslaggevend

Zowel onze autotechnici als verkopers zijn uitstekend op de hoogte van de allerlaatste trends binnen de automobielindustrie. Vanwege onze brede scope heeft u veel keuze. U in Aarle-Rixtel zult daardoor ongeacht uw specifieke wensen altijd kunnen slagen voor wat betreft de aanschaf van uw voertuig bij ons. Heeft u juist zelf een voertuig aan te bieden? Op onze website is het mogelijk om de informatie omtrent uw auto met ons te delen. Wij zullen dan contact met u opnemen en aangeven hoe ver onze interesse reikt.

Kampt u met een vraagstuk op het gebied van automotive? Denk dan altijd eerst aan Corsten.

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit