Skip to content

Auto occasions in Mariahout

Zoekt u een kwalitatief goede auto occasion? Kom dan binnenkort eens een keer de showroom van Auto Corsten BV in Mariahout bezoeken. Wij exploiteren één van de grootste occasioncenters in de regio Oost-Brabant. Wij hebben op ieder willekeurig moment minimaal 250 occasion auto’s voor u op voorraad. U heeft dus heel wat te kiezen.

Auto Corsten in Mariahout staat voor kwaliteit. Iedere occasion auto die wij binnenkrijgen wordt uitgebreid getest. Er wordt gecontroleerd op de aanwezigheid van (historische) schades. Wij houden er niet van om klanten ontevreden terug te zien en dragen er daarom uitgebreide zorg voor dat ieder voertuig tiptop in orde is en dat u weer een tijdlang zorgeloos zult kunnen rijden.

Ga voor een occasions auto naar Auto Corsten

Bent u bang dat u tijdens uw bezoek aan onze showroom door de bomen het bos niet meer zult zien vanwege het omvangrijke aanbod van auto occasions? Oriënteer u dan vooraf al uitgebreid op de occasion auto’s die wij voor u in ons assortiment hebben. Dat is het handige van online tegenwoordig. Want van vrijwel iedere auto occasion is uitgebreide informatie beschikbaar via onze internetsite.

En ook na aanschaf van uw voertuig blijft Auto Corsten graag uw partner in mobiliteit. Wij zijn namelijk ook vakgarage en bieden allerlei reparaties en onderhoudswerkzaamheden die door onze vakmensen zorgvuldig worden uitgevoerd aan tegen vriendelijke tarieven. Ook voor onderhoud, service en reparatie van de bij ons aangekochte occasion auto kunt u dus in de toekomst bij ons terecht.

En bent u helemaal niet op zoek naar een occasion auto maar wilt u graag een volledig nieuw voertuig aanschaffen? Auto Corsten is ook dan het adres voor u om te bezoeken.