Skip to content

Op zoek naar een partij t.b.v. inkoop van uw gebruikte auto?

Wij van Corsten in Mariahout houden ons onder meer bezig met auto inkoop. Bezit u een voertuig dat u niet langer nodig heeft en dat nog in prima conditie is? Wij zijn zeer geïnteresseerd in uw occasion. U kunt altijd langskomen.

Door middel van auto inkoop voorzien wij onze showroom voortdurend van hoogkwalitatieve, gebruikte voertuigen. Mensen uit heel Brabant en Limburg en daarbuiten weten de weg naar ons occasion center te vinden. Wij zijn echter niet alleen auto inkoper en verkoper maar beschikken ook over een eigen vakgarage. Door dit totaal aanbod van diensten weten wij de kwaliteit van ons aanbod steeds te waarborgen.

Corsten: zeer geïnteresseerd in inkoop van uw auto

Denk er wel aan dat u met Corsten te maken krijgt met een kritische auto inkoper. Wanneer u uw voertuig aan ons aanbiedt dan hebben wij de gewoonte om de vaklieden die in onze garage werkzaam zijn, de auto intensief te laten nakijken. Dat betekent niet dat er helemaal niets mis kan zijn met de auto. Wij staan als autobedrijf met een goede reputatie echter voor hoogwaardige kwaliteit en dat vertalen wij door naar onze auto inkoop. Voertuigen met een dubieuze status of mogelijke verborgen verbreken slaan wij ten alle tijden af.

Is het oordeel over uw auto echter positief dan zullen wij u als auto inkoper een reëel aanbod doen voor een inkoopprijs. Besluit u tegelijkertijd een ander voertuig bij ons te kopen dan biedt dat dikwijls extra voordelen.

Alles op het gebied van automotive

U ziet het, bij Corsten kunt u voor alles terecht op het gebied van auto’s. Van auto inkoop tot inruil en auto verkoop. Het betreft zowel occasions als nieuwe wagens (merk Opel). Ook reparatie en onderhoud kunnen bij ons worden ondergebracht. Neem contact op met Corsten bij interesse.