Skip to content

Corsten: Úw Opel dealer in de regio Nuenen

Bent u een echte Opel-fan? Het begon bij dit merk allemaal met de productie van naaimachines en later van fietsen. Pas rond de eeuwwisseling (rond 1900) startte het bedrijf met de ontwikkeling en bouw van auto’s. Inmiddels staat het merk bekend om zijn Duitse degelijkheid in combinatie met betaalbaarheid. Kiest u voor Opel in Nuenen dan vindt u in Auto Corsten een echte Opel-specialist.

Dé Opel Expert

Nuenen ligt op steenworp afstand van onze showroom in Mariahout. Daar treft u exemplaren van alle actuele typen Opel-voertuigen in nieuwstaat. Van de Corsa tot de Mokka, de Insignia en de Zafira. Laat u adviseren en maak gerust een proefrit.

Het merk Opel is echter ook enorm in trek in ons land op de occasionmarkt. De langdurige betrouwbaarheid van het voertuig is daar inherent aan. Eventuele esthetische gebruikersschade doet niets af aan de degelijkheid die een Opel-voertuig na vele kilometers nog in zich heeft. Ook voor de beste Opel occasions in de regio Nuenen moet u dus bij Corsten zijn.

Iedere occasion in onze showroom wordt grondig nagekeken in onze Opel werkplaats. U kunt er dus op vertrouwen dat u met een absolute topwagen terug naar huis gaat.

Uw vakgarage

In onze Opel garage kunt u ook na afloop van de aankoop van uw nieuwe of gebruikte wagen vanuit Nuenen terecht. Het waarborgen van de mobiliteit van onze klanten eindigt niet na verkoop van een auto, maar gaat wat ons betreft een leven lang door. In onze werkplaats kunt u terecht voor onderhoud en reparatie. Wij verzorgen de periodieke APK en verrichten roetmetingen. In geval van calamiteiten kunnen wij schadetaxaties verzorgen en schadeherstel voor onze rekening nemen.

U kunt vanuit Nuenen ook altijd een beroep op ons doen wanneer u geen specifieke voorkeur heeft voor Opel maar voor een ander automerk.

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit