Skip to content

Voor als u een auto wilt huren in Lieshout

Goed nieuws, want sinds enige tijd is het mogelijk om een auto te huren in ons autobedrijf nabij Lieshout. Soms heeft u even behoefte aan specifiek vervoer. Bijvoorbeeld omdat u een nieuwe auto heeft besteld die qua levering nog even op zich laat wachten. Of omdat u met een gezelschap op pad wilt en behoefte heeft aan meerdere zitplaatsen dan uw eigen auto biedt. Huur in dergelijke gevallen goedkoop een auto via Auto Corsten.

Een andere aangelegenheid waarbij auto verhuur uitkomst biedt betreft een verhuizing. Wellicht heeft u iets groots te vervoeren vanuit uw woning of bedrijfspand in Lieshout. Huur in dat geval een bestel- of verhuisbus.

Kies zelf welke auto u wilt huren

Autohuur biedt ook een uitkomst wanneer u incidenteel met de auto op vakantie gaat. Steeds meer mensen kiezen voor elektrisch rijden, wat ons betreft geheel terecht. In vakantietijd vergt dit echter extra planning en coördinatie aangezien de oplaadmogelijkheden in het buitenland dikwijls beperkter zijn dan in Nederland. Huur via Corsten goedkoop een auto en ga vanuit Lieshout op vakantie met een brandstof aangedreven voertuig.

Op onze website hebben we ons totale aanbod op het gebied van auto verhuur voor u in beeld gebracht. U kunt al goedkoop een auto huren in Lieshout vanaf maar € 29,00 per dag. Alle bestel- of verhuiswagens en personenbusjes die wij verhuren zijn bestuurbaar met een regulier rijbewijs.

Altijd dichtbij

Nergens anders in Lieshout kunt u zo snel, gemakkelijk en goedkoop een auto huren als bij Auto Corsten. Wij zijn een totaalaanbieder op het vlak van autovervoer. Ook als auto eigenaar kunt u uitstekend bij ons terecht voor onderhoud en reparatie. Wilt u een nieuwe of gebruikte auto aanschaffen, kom dan gerust langs.

Auto Corsten: nu ook voor auto verhuur!