Skip to content

Auto garage regio Lierop

Bent u automobilist in Lierop en zoekt u naar een betrouwbaar autobedrijf in de regio Lierop dat tegen een eerlijk tarief reparaties en onderhoud kan verzorgen? Met krap 2.500 inwoners en nog geen 400 bedrijfsvestigingen is uw woonplaats maar klein. Toch telt uw dorp volgens onze statistieken wel 1.341 auto’s. Per auto kunt u vanuit uw woonplaats immers snel omliggende steden bereiken en via de A67 bent u zelfs in no-time ook internationaal op weg. Een gerenommeerde auto werkplaats vindt u echter niet in Lierop. Maar wel in de regio. Auto Corsten in Mariahout staat tot uw dient.

Een full service werkplaats met alle faciliteiten

Goed en betaalbaar, dat zijn voorwaarden die de meeste automobilisten stellen als het gaat om reparatie en onderhoud van hun voertuig. Zowel de particuliere als de zakelijke klant let op de kleintjes. En niet ieder garagebedrijf kan die wens vervullen. Want wanneer reparatie en onderhoud niet adequaat worden uitgevoerd, wordt goedkoop al snel duurkoop. Kies daarom voor een vakgarage voor uw auto in Lierop.

  • Voor al uw onderhoud en reparaties;
  • Apk-keuring en roetmetingen;
  • Schadetaxaties en -herstel;
  • In onze auto werkplaats zijn onderdelen in 90% van de gevallen direct voor u in Lierop op voorraad;
  • Ook voor het plaatsen van extra features en accessoires.

Goede en snel bereikbaar

Onze full service werkplaats is vanuit uw woonplaats via de kanaaldijk in een klein half uur bereikbaar. Terwijl onze goed geschoolde vaklieden uw reparatie- of onderhoudsklus voor hun rekening nemen, kunt u wachten met een kopje koffie. Neem een kijkje in onze showroom met nieuwe Opel (bedrijfs)wagens of inspecteer een van onze topoccasions.

Wilt u in onze garage niet wachten op uw auto maar tussentijds terug naar Lierop, dan hebben wij een leenauto op maat voor u ter beschikking.

Autobedrijf Corsten is uw allround partner in automotive!

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit