Skip to content

Auto APK voor bestuurders in de regio Veghel

Auto keuring, u ontkomt er ook Veghel nu eenmaal niet aan. Deze algemene periodieke keuring is in ons land geïntroduceerd n.a.v. Europese regelgeving. Deze controle waarborgt een aantal zaken:

  • de verkeersveiligheid
  • de bescherming van het milieu
  • een correcte voertuigregistratie

Vanzelfsprekend hebben we bij Auto Corsten ook een APK Keurmeester voor u in huis. Om dergelijke controles uit te mogen voeren is een gedegen opleiding als autotechnicus of automonteur noodzakelijk. Bij Corsten kunt u met uw auto in Veghel echter terecht voor het totale pakket van auto onderhoud, auto reparatie en auto APK. En trouwens voor nog veel meer.

Laat de onderhoudsbeurt voor uw auto gerust over aan ons

Duurzaam mobiel blijven begint bij goed auto onderhoud. Onze vakspecialisten weten waar ze bij ieder voertuig op moeten letten en nemen zelfs de kleinste sporen van ongewenste slijtage waar. Die merkt men als leek niet zomaar op. Preventief periodiek auto onderhoud is weliswaar niet gratis, maar het bespaart u de kosten van een acute en grootschalige auto reparatie als gevolg van ‘verwaarlozing’. Besteed de zorg voor uw voertuig in Veghel daarom aan ons uit. Wij attenderen u periodiek wanneer het weer tijd is voor een check. Dikwijls vindt dergelijk onderhoud plaats i.c.m. de auto keuring. Dan bent u uw auto maar even kwijt.

Vanuit Veghel is het 10 minuten rijden naar onze werkplaats in Mariahout. Net als andere bedrijven die het keurmerk ‘vakgarage’ mogen dragen, voldoen wij volledig aan het ISO 9001-2008 gerelateerde vakplan.

Op zoek naar een nieuwe auto of een occasion?

Van een nieuwe accu tot een complete bandenwissel. Corsten is de juiste keus. Maar vroeg of laat bent u een keer aan een nieuw voertuig toe en ook dan zit u bij ons goed. Kies een auto van welk merk dan ook uit ons occasion centre. Of maak een proefrit in een van de vele nieuwe Opelmodellen die te bewonderen zijn in onze dealershowroom.

Auto Corsten nabij Veghel: een bezoek meer dan de moeite waard.