Skip to content

Auto APK in de regio Beek en Donk

Heeft u een apk-oproep voor uw auto in Beek en Donk van de RDW ontvangen? Let op dat u uw verplichte auto keuring tijdig laat uitvoeren. Is uw voertuig niet tijdig gekeurd dan is het verboden om ermee de openbare weg op te gaan. De boete die u daarvoor riskeert bedraagt ruim € 100. Gelukkig stuurt de RDW standaard 6 weken voordat de apk vervalt een herinnering. Veel mensen ontvangen die digitaal in hun overheids-berichtenbox. In onze ervaring kijkt men daar helaas wel eens overheen.

Voor de uitvoering van uw auto apk kunt u vanzelfsprekend goed terecht bij ons autobedrijf: Auto Corsten in Mariahout nabij Beek en Donk. Combineer uw auto keuring met auto onderhoud. Dan kunt u vervolgens weer zorgeloos voor lange tijd de weg op.

Een onderhoudsbeurt van uw auto brengt uw auto weer ‘in vorm’

Het jaarlijks standaard laten uitvoeren van (preventief) auto onderhoud heeft grote voordelen. Tegelijkertijd met het onderwerpen van de auto aan een keuring, worden eventuele gebreken opgelost. Wij waarborgen dat uw voertuig aan de gestelde wettelijke eisen voldoet. Indien nodig in geval van enig defect, zorgen wij ook voor auto reparatie. U bent uw auto conform planning even kwijt. Dat is wellicht wat onhandig maar nog altijd vele malen beter dan onverwacht stil te komen staan langs de kant van de weg, ver van uw huis in Beek en Donk. En desgewenst kan door ons gezorgd worden voor vervangend vervoer terwijl wij onze werkzaamheden verrichten.

Uiterst bekwame vaklieden

Ten behoeve van kwalitatief goed auto onderhoud en auto reparatie, spijkeren onze garagevaklieden hun kennis op automotive-gebied dagelijks bij. Wij zijn bekwaam in service ten aanzien van zowel brandstof aangedreven, hybride als elektrische voertuigen. De autotechniek staat niet stil maar dat geldt ook voor de deskundigheid van onze monteurs.

Maak nu in Beek en Donk de keuze voor een zeer betrouwbare dienstverlener op automotive gebied. Wij zijn graag uw ‘partner for life’ ten aanzien van alle aspecten met betrekking tot uw mobiliteit.

Bekijk onze website maar eens om te zien wat wij allemaal nog meer voor u kunnen betekenen.

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit