Skip to content

APK keuring voor uw auto in Erp

De Algemene Periodieke Keuring, ook als autobezitter in Erp ontsnapt u er niet aan. Zit deze keuringsplicht er voor uw voertuig aan te komen, dan biedt dat een interessante mogelijkheid om nader kennis te maken met onze organisatie: Auto Corsten in Mariahout. Ons bedrijf is op steenworp afstand van uw woonplaats gelegen. Wij zijn graag langdurig uw partner in automotive.

Tijdens de uitvoering van uw wettelijk verplichte auto APK controleren wij of uw voertuig voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Zo’n auto keuring is dus goed voor u, voor uw medeweggebruikers en voor ‘de natuur’. Op onze website kunt u direct vanuit uw luie stoel in Erp een auto APK afspraak maken. Geef uw voorkeursdatum op.

Tevens direct een grondige onderhoudsbeurt voor uw auto plannen?

De APK waarborgt basale zaken en uw veiligheid. Maar goedkeuring betekent niet dat u onderweg niet voor vervelende verrassingen kunt komen te staan. Vandaar dat het aan te bevelen is om iedere auto periodiek ook grondig van onderhoud te laten voorzien. Door verouderde of versleten onderdelen tijdig te laten vervangen, voorkomt u stilstand onderweg. Een goede preventieve onderhoudsbeurt voor uw auto in Erp waarborgt dat u niet te kampen krijgt met hoge kosten door een onverwacht acuut defect.

In onze vakgarage gelegen vlakbij Erp, hebben wij veel onderdelen permanent op voorraad. Wij doen er alles aan om de tijd dat u uw voertuig kwijt bent te beperken. Desgewenst voorzien wij u van een leenauto.

Voorkom de noodzaak tot auto reparatie

Niets is zo vervelend wanneer u met uw auto door een defect komt stil te staan, ver van uw woonplaats Erp. Dit gaat vaak gepaard met stress en hoge kosten voor het laten wegslepen van het voertuig en voor alternatief vervoer. De noodzaak tot auto reparatie achteraf proberen wij voor u te beperken door middel van een uitgekiende onderhoudsmethode. Onze monteurs delen de kennis omtrent specifieke potentiële defecten per model met elkaar. Op die manier versterken zij elkaar. En daar profiteert u weer van.

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit